Nya datum för våren 2022!

 

The audience av Ioana Elecfi.

Återstart för Öppen Scen på Boketorp våren 2022!

Nu släpper vårens datum för Öppen Scen på Boketorp 2022!
Följande datum är planerade för Öppen Scen på Boketorp vid Hovdala:
Februari: 17/2 - 22,  kl 19-21
Mars: 30/3 - 22, kl 19-21


OBS! Ny emailadress: oppenscenhassleholm@gmail.com

SÅ HÄR FUNKAR DET: 

Öppen Scen Hässleholm är precis som det låter, en öppen scen är den som vill får möjlighet att framträda.

Nu har du chans att uppträda för publik, framföra din dikt, musik, dina texter, sånger, berättelser mm.. Alla kulturella uttryck är välkomna!
Det är Curatorn & Konstnären som startar upp Öppen Scen som en ideell förening i Hässleholm. Budskapet är tydligt: vi vill erbjuda Öppen Scen event i Hässleholm för alla kulturella uttryck.

SAMARBETSPARTNER:
Öppen Scen Hässleholm samarbetar med Hovdala Slott, vilka gör det möjligt för oss att skapa en mötesplats. Vi är otroligt tacksamma för vårt samarbete med Hovdala Slott som alltid levererar topp service.

ANMÄLAN FÖR DIG SOM VILL UPPTRÄDA: 
Vill du uppträda maila till: oppenscenhassleholm@gmail.com för att säkra din plats. 
Du får svar på ditt mail när du anmält dig, då vet du att du har en plats! 
Du kan också anmäla dig på plats när eventet äger rum, dock går de som anmäler sig via mail först. På eventet kan du anmäla dig först efter kl 18.45.

HUR LÅNGT TID FÅR DU UPPTRÄDA: 
Du har 7 minuter till förfogande på scenen. Märker vi att det finns mer utrymme kör vi ronder, dvs att du uppträder först i 7 minuter och när vi gått laget runt får du uppträda ytterligare 7 minuter till om du vill. Vi informerar på plats om det blir ronder, men förbered så att du har extra nummer.

FÖR DIG SOM SKALL UPPTRÄDA, VAD DU SKALL TA MED DIG:
Du tar med dig egna instrument. Vi har 2st eventhögtalare med liten mixer med 5st xlr ingångar så man kan koppla in 5st mikrofoner, instrument, mobiler. Vi har en mikrofon, ta med det du behöver,  dvs egna kablar, fler mikrofoner samt gör en enkel uppsättning som du klarar att själv rigga för att inta scenen. Möjlighet att plugga in smartphones finns för den som vill.

FÖR DIG SOM ANMÄLT DIG & SKALL UPPTRÄDA:
Du som har föranmält dig via mail och fått plats, du skall vara på Boketorp klockan 18.30 för att rigga upp och för att säkra din plats.

ANMÄLAN FÖR DIG SOM VILL LYSSNA: 
Du som kommer för att lyssna, du behöver inte anmäla dig men det är självklart välkommet att meddela så att vi kan uppskatta hur många vi blir! Du kan skicka ett mail till: curatornochkonstnären@gmail.com eller anmäla dig via facebook eventet, tryck här

VAD KOSTAR DET:
Det är frivillig entré för samtliga.

VILL DU STÖDJA  ÖPPEN SCEN HÄSSLEHOLM: 
För att stödja oss att genomföra våra Öppna Scen event kan du köpa medlemskap i Öppen Scen Hässleholm GULD som kostar 100:-/år.

NÄR STARTAR ÖPPEN SCEN FÖR PUBLIKEN:
Scenen öppnar 19.00 och pågår högst till högst 21.00.

SERVERING:
Enkel kaffeservering finns.
 
BETALNINGSMEDEL:
Swish eller kontanter  fungerar då kortmaskin kostar att hyra och vi gör allt för att hålla ner kostnaderna.

VAR/ PLATS:
Hovdala Boketorp

NÄR: 
Följande datum för våren 2022:
Torsdag den 17 februari, 2022
Torsdag den 31 mars, 2022
Torsdag den 28 april, 2022
Torsdag den 19 maj, 2022
Torsdag den 30 juni, 2022

THE BORD AV FAME:
Detta bord är de deltagande artisternas bord, här finner du böcker, tidskrifter, merchandising mm som är artisternas! Bläddra gärna och vill du ställa några frågor är du välkommen att kontakta artisterna på plats! All försäljning av böcker, tidskrift, musik mm sker direkt med poet, författare, musiker, artist på plats.  Öppen Scen Hässleholm ansvarar inte för försäljningen utan skapar enbart en plats för artister att marknadsföra sina produkter utan ersättning. För dig som vill ha din bok /merchandise på "The bord av fame" önskar vi att du prissätter dina produkter så slipper det blir missförstånd. Tack!

INSPELNING OCH FOTOGRAFERING:
Vi spelar in och fotograferar de artister som uppträder för att marknadsföra Öppen Scen Hässleholm på sociala medier, vill du inte synas, låt oss veta innan eventet. Inspelningen på  framträdanden kommer att marknadsföra på sociala medier och på Öppen Scen Hässleholms Youtubekanal.

HAR DU FRÅGOR:
Du är välkommen att kontakta oss via mail: oppenscenhassleholm@gmail.com, vi svarar så fort vi har möjlighet.

KONTAKT:
Mail: oppenscenhassleholm@gmail.com
Tel: 0734- 36 94 19

CORONARESTRIKTIONER:
Vi följer de restriktionerna som råder för inomhusarrangemang som är att sällskap ska kunna hålla avstånd om minst en meter i sidled samt framåt och bakåt från andras sällskap. Varje sällskap får vara högst 50 personer. Vi håller oss uppdaterade med de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Observera att ändringar kan ske med hänvisning till restriktioner pga Covid-19.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ SOCIALA MEDIER:
Vi finns på facebook under namnet: Öppen Scen Hässleholm
På Instagram: oppenscenhassleholm0451
Youtube: Öppen Scen Hässleholm

Alla är varmt välkomna att delta eller lyssna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Anmäl dig till Öppen Scen Hässleholm 9/12 -21

Uppträdanden Öppen Scen Hässleholm, 17/2-22